Menyasszonyi ruha, fátyol tárolása és tisztítása

menyasszonyi_ruha_es_fatyol_tarolasa.jpg

 

Menyasszonyi ruha tárolása: 

Menyasszonyi ruhát célszerű erős vállfán lógatva tárolni a ruha mellé kapott zsákban, zsák híján átmenetileg használhatunk nagyobb paplan huzatot is. A zsák célja hogy a ruhát megvédjük az esetleges külső szennyeződésektől.

Menyasszonyi ruha tisztítása: 

Napjaink menyasszonyi ruhái a legkülönlegesebb kelmékből készültek, ezért érdemes kézzel kádban mosószappanos vízben átmosni! Ügyeljünk arra, hogy a dörzsölés felesleges bolyhosodáshoz vezet ezért csak nyomkodjuk a textíliát. Makacs sárga szennyeződés esetén próbálkozhatunk langyos szódabikarbónás vízzel, de egyéb vegyszereket nem érdemes bevetni, mert csak roncsolják az anyag szerkezetét! 

Fátyol tárolása: 

Fátylunkat tárolhatjuk, ruhazsákban lógatva illetve, lazán összehajtva dobozban is tárolhatjuk. Amennyiben molyirtót használunk, ügyeljünk, hogy ne érintkezzen a szer közvetlen a textillel, mert foltosodást idézhet elő!

Fátyol tisztítása: 

Menyasszonyi ruhához hasonlóan dörzsölés nélkül, nyomkodással távolítsuk el a szennyeződéseket langyos mosószappanos vízzel.

 

El nem távolítható folt esetén forduljunk szakemberhez! Egy szép csipkedarabbal vagy más díszítőelemmel leplezhetjük a ruha hibáját

A bejegyzés trackback címe:

https://fatyol.blog.hu/api/trackback/id/tr3216364924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DominekCsilla 2021.12.17. 09:23:54

Sziasztok! Így esküvőtervezgetés közben nagy dilemma, hogy milyen megoldást válasszak. Csábító a saját menyasszonyi ruha, de nem szeretnék annyit rákölteni a ruhára, mint magára az esküvőre. Szalonokat már egy ideje nézegetem, amit ajánlott saját tapasztalatból az egyik barátnőm eddig: www.almassyszalon.hu/ Szerintetek megéri esetleg megvarratni egy varrónővel, vagy inkább a bérlés mellett kéne döntenem??! Üdv!

Bridal Mirage

egyedi esküvői kiegészítők tervezése: menyasszonyi fátyol, hajékszer, fejdísz, hajdísz, menyasszonyi öv, gyűrűpárna,

süti beállítások módosítása