A fátyol pontos hossza

Tervezzük meg a fátyol fésűjének, azaz a fátyol pontos indulási pontját majd tükör ellőtt állva tegyük ide a centi 0 pontját. Így csak a kívánt hosszúságot kell leolvasnia segítőnknek. Így egyedi rendelésnél felkészülten adhatjuk meg a fátyol pontos hosszúságát! 

 

2 rétegű fátyol esetén ügyeljünk arra hogy a felső réteg minimum 70 cm legyen. ez a hosszúság mell magasságáig ér megközelítően és elkerülhető vele a lefejezett menyasszony, azaz az állig érő fátyol kiábrándító látványa. a felső réteg hosszát érdemes elképzelni előrehajtva és hátrahajtva is!

Az alsó, hosszú réteg esetén érdemes figyelembe venni a ruha szabását. Olyan menyasszonyi ruhákhoz, ahol derékrészen látványos díszítőelem, vagy öv található, illetve hercegnős báli ruhák esetében minimum 100 cm hosszúságú menyasszonyi fátylat ajánlok! A derék rész hosszáig érő fátyol esetén a kiegészítő optikailag kövéríteni fog, ezért kell kerülnünk ezt a lehetőséget. 

Fontos, ha hosszú fátyol az álmunk, akkor ügyeljünk arra hogy a kiegészítő minimum 10 cm-rel lógjon túl a ruha uszályán. Általában 300 centinél hosszabb fátyol nem szükséges, kivéve ha valami teljesen más a menyasszony álma ;-) 

A bejegyzés trackback címe:

https://fatyol.blog.hu/api/trackback/id/tr7416364948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bridal Mirage

egyedi esküvői kiegészítők tervezése: menyasszonyi fátyol, hajékszer, fejdísz, hajdísz, menyasszonyi öv, gyűrűpárna,

süti beállítások módosítása